Η εταιρεία μας

Το κατάστημα μας λειτουργεί στην πόλη της Πάτρας από το 1987, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλο το σπίτι. Το Arvana Home αποτελεί το όραμα μας για ένα διαδικτυακό κατάστημα λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης.

Έχοντας τριακονταετή εμπειρία στο χώρο και με βασικό κριτήριο την ποιότητα σας συστήνουμε προϊόντα για να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού σας. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται έχουν επιλεγεί προσωπικά από την ομάδα μας, με γούστο και υπευθυνότητα τόσο ως προς την σχέση ποιότητας-τιμής, όσο και ως προς την αισθητική της σημερινής εποχής. Η αγάπη μας για τα λευκά είδη και η αφοσίωση μας στη τελειότητα μας ωθούν να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα προϊόντα και να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα.

Για όλα τα παραπάνω, δημιουργήσαμε για εσάς ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, για να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας κάθε ώρα της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε με ασφάλεια. Με το δικό σας όραμα και τη δική μας γνώση, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα νιώθετε σπίτι σας…

Η ομάδα του Arvana Home σας καλωσορίζει στη νέα εποχή λευκών ειδών!

About