Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στο www.arvana.gr.

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.arvana.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ανήκουν στην εταιρεία μας ή σε τρίτα πρόσωπα που νομίμως μας έχουν παραχωρήσει τη χρήση τους. 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή,αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading,μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας, παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό κάτοχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς .
Τα παραπάνω επιτρέπονται μόνο με την άδεια της εταιρίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση του υλικού στην ιστοσελίδα www.arvana.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος  χρήσης του.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Η εταιρία μας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων,  αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και δεν εγγυάται ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάκοπη ή δεν θα γίνει κάποιο τεχνικό λάθος λόγω της φύσεως του Διαδικτύου.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης/πελάτης στις φόρμες παραγγελιών, καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων.
Επίσης, η εταιρία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. 

Η επιχείρησή μας επιπλέον, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες  όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και  έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης αποδέχεται ότι δεν χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα για
α) παράνομη συλλογή ή αποθήκευση δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες,
β) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο ή προκαλεί βλάβη στην εταιρεία μας ή σε οποιονδήποτε τρίτο,
γ) αποστολή, αναπαραγωγή, δημοσίευση,αποστολή με e-mail, ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, διακριτικό τίτλο, εμπορικό μυστικό,πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Η ευθύνη για την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας και για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη/πελάτη. 

Οποιαδήποτε παράνομη χρήση της ιστοσελίδας επιφέρει αυτόματα διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον χρήστη χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.  
Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας είναι ασφαλείς και απόρρητες και μας παρέχονται μόνον στην περίπτωση που οι χρήστες της ιστοσελίδας επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόντα ή/και να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails.

Όλα τα αιτήματα που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην εταιρία μας, καθώς και οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/πελάτη είναι απόρρητα και χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες/πελάτες να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κατάστημα.
Η
εταιρία μας δεν αποκαλύπτει, μεταβιβάζει, παραχωρεί ή ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα πελατών της, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση. 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.arvana.grκαι προκειμένου να παραγγείλετε   προϊόντα, να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς, να θέσετε κάποιο ερώτημα σχετικά με προϊόν,  αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να  σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας,είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία  που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο,διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.).
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.arvana.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση  της λειτουργίας της

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.arvana.gr  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά στοιχεία μόνο όταν γίνετε μέλος και δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη.
Σε αυτή τη φάση θα σας ζητηθεί μόνο το e-mailσας στο οποίο μπορείτε εάν συμφωνείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας e-mails.
Εάν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και στοιχεία που αφορούν την συναλλαγή σας μαζί μας. Υποχρεωτικά και απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο,διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).
Προαιρετικά σας ζητάμε στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας) και επάγγελμα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2616-008160 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]
Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.  
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία και επάνω να έχουν όλα τα ταμπελάκια.
Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί.
Δεν επιστρέφονται τα μαξιλάρια ύπνου για λόγους υγιεινής.
Δεν επιστρέφονται τα καθίσματα αυτοκινήτου για λόγους προστασίας και ασφάλειας.
Δεν επιστρέφονται τα εξατομικευμένα προϊόντα ( ειδικές παραγγελίες, κατασκευές, ειδικές διαστάσεις, προϊόντα μεταποιημένα στις ανάγκες σας κτλ).

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.  

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο μετά από συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.arvana.gr (είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά). Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Διαδικασία επιστροφής
-Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και συμπεριλάβετε στο πακέτο και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
-Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών, από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρακτορείο επιθυμείτε.

Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.
Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά δεν αλλάζονται μετά τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα κληθείτε από εμάς να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές:
α)πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός 6 μηνών,
β)
είτε επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού αν η αγορά έχει  γίνει με αντικαταβολή ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, είτε μέσω PayPal αν η αγορά έχει γίνει με αυτό τον τρόπο.

Κάθε Επιστροφή γίνεται προς:

ARVANA

Ερμού 70

Πατρα, 26221

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

A. Αντικαταβολή
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χωρο σας, στη συνεργαζομενη εταιρεια Courier που θα κανει την παραδοση

Β. Καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο

Μεταφέρετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας:

Εθνική Τράπεζα:

Αριθμός Λογαριασμού: 836/003097-08

IBAN: GR5301108360000083600309708

Τράπεζα Πειραιώς:

Αριθμός Λογαριασμού: 5507-094984-578

IBAN: GR0801725070005507094984578

Δικαιούχος Λογαριασμών: Αρετή και Ναυσικά Τσιμπουξή ΟΕ

Στη συνέχεια, για ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email [email protected]
Τα διατραπεζικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης.


ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας λαμβάνεται κωδικό έκπτωσης 10% στο e-mail σας όπου μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Όροι χρήσης κουπονιού:

Ο κωδικός ισχύει για μια μόνο χρήση

Δεν συνδυάζεται με άλλα κουπόνια

Δεν αφορά προϊόντα των εταιρειών Dockatot, Munchkin, Chilly's και Maxi Cosi

Δεν ισχύει για προϊόντα με έκπτωση μεγαλύτερης ή ίσης του 10%

About